Şimdi satışta: Nike’ın orta sezon satışındaki tüm şaşırtıcı indirimlerden Nike UK’de

Air Max 1 ‘Crepe Sole’ paketini sadece 62 £ karşılığında tutun, bu en güncel tasarruf sadece bisküviyi alabilir. Sadece Air Max 1 ‘Crepe Sole’ paketi Nike’da tam boyutlu bir çalışma yapmakla kalmadı, aynı zamanda bunlar şimdi sadece 62 £ ‘a düşürüldü!

Tek satıcı uygulamasına sahip olanlar, bu kaçırılamaz satış öğesine ilk bilgilendirilmiş olacaksınız. Olağanüstü bir Vapormax seçimini içeren Nike aracılığıyla mevcut olan sayısız indirimden biridir. Kılavuzumuz, tüm bu ısıyı ve daha fazlasını Air Max’e kızıyor olun, ister en son çalışan stilleri maliyetin yarısında kopyalamak istiyor olun.

Nike Air Max 1 ‘Dark Obsidian’ın geçen yıl piyasaya sürüldüğünde satmak için çok hızlı olması beklenmedik değil. Bu stil tamamen benzersizdir, kısmen bu şönil Swoosh sayesinde ve ayakların altındaki krep tabanlarını unutmayalım. Sean Wotherspoon Air Max 97/1’de bulunandan farklı olmayan kadife detaylandırma, yan duvarda bir görünüm kazandırır.

Bu sezonun en büyük satış öğesini kaçırmayın. Air Max 1 ‘Crepe Soles’ paketi bu fiyata satmak için hızlı olacak. Aksi takdirde, en son pazarlıklarla güncel kalmak için tek satıcı uygulamasına yapıştırılmış kalın.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *