Şu anda piyasadaki ilk 5 moda çorap benzeri spor ayakkabı

desenler çok garip şeyler, değil mi? Bir dakika, bir şeyler cehennem kadar garip olabilir ve sadece birkaç dakika sonra, yılın en büyük moda ifadesidir. İster beğen ya da beğenmeseniz de, çorap benzeri spor ayakkabı deseni burada kalmak için ve bu beş esnek krep tarafından yönetiliyor.

Eski çorap çekmecenizle uğraşmak ve onları kimsenin işi gibi sallamak için hiç bu kadar daha iyi bir zaman olmadı. Adidas ve Balenciaga’nın beğenilerinden vuruşlar sergileyen, şu anda piyasadaki ilk beş moda çorap benzeri spor ayakkabı.

Balenciaga Hız Eğitmeni

Düşük Anahtar Bu yılın en popüler spor ayakkabılarından biri olan Balenciaga Speed ​​Fitness eğitmeni, spor ayakkabı devrimi gibi çorabın arkasında güçlü bir itici güç olmuştur. Son birkaç aydır bir kayanın altında yaşamıyorsanız, büyük olasılıkla bunların Instagram feed’inizde esnendiğini gördünüz. Farklı tonların yanı sıra stillerde bulunan Speed ​​Trainer, yan taraf boyunca çok az markalaşan ultra esnek bir üste sahiptir. Balenciaga telefon çağrısı ‘bellek tek teknolojisi’ ile aşılanmış kalın beyaz bir tabanın üstünde oturan her hızlı fitness eğitmeni İtalya’da özenle hazırlanmıştır.

Dior Homme B21

Yüksek moda çorap spor ayakkabı ailesinin en yeni ilavesi olan Dior Homme B21, pratik bir dokuma malzemeden üretilmiştir ve hem siyah hem de beyaz bir yinelemenin yanı sıra güçlü bir kırmızı varyasyonda sunulmaktadır. Ayakkabının performans anlamına gelmesi pek olası olmasa da, stil kesinlikle son birkaç yıldır birçok markadan gördüğümüz belirli spor giyim ilhamlı yönleri entegre ediyor. Dior Homme yaratıcı yönetmeni Kris Van Assche tarafından tasarlanan B21, şüphesiz daha önce bahsedilen ‘Speed ​​Trainer’dan motivasyon alıyor.

Alexander Wang x Adidas Run Clean

Bu yılın başlarında Alexander Wang’ın on dört parça Adidas Drop’un bir parçası olarak piyasaya sürülen Alexander Wang X Adidas, Clean Run Clean, Çağdaş Koşu Ayakkabısı’nı yapısız bir şekilde ele alıyor. Birçok spor ayakkabı stilini tembel olarak adlandırsa da, buna minimalist olarak inanmak istiyoruz. Çağdaş atletik tarzı oynayan temiz bir estetiğe sahip, şık, üst gibi bir çorap olan Run Clean, Adidas’ın ikonik destek teknolojisinin bir yatağının üstünde oturuyor ve kullanıcılara her adımda rahatlık sağlıyor. Bu, bu beş spor ayakkabıdan polis memuru için kesinlikle en ucuz olsa da, son birkaç ay içinde satış maliyetleri neredeyse üç katına çıktı.

Fendi ‘düşünce’ spor ayakkabı

Ekim ayında ilan edilen Fendi’nin ‘Think Fendi’ spor ayakkabı Marmite gibidir – ya bitleri seviyorsunuz ya da yanan bir tutkuyla sevmiyorsunuz. Büyük ölçüde Adidas’ın ‘Primeknit’e benzeyen esnek bir malzemeden oluşur,’ Düşünce Fendi ‘son derece eşsiz renklerle mevcuttur. Üst çevresinde, “düşün” metni ve “fendi” yakının karşıt tarafları boyunca uzanır ve ayakkabının üstündeki kurutulmuş bir yaka, kullanıcılara çok daha iyi uyum sağlar. Tamamlayıcı Fendi markası da aynı şekilde, ne giydiğinizi hatırlayamadığınız durumda, ayakkabının topuğunun etrafında kabartmalı.

Rick Owens Drkshdw Dalış Çorbası

Rick Owens, 21. yüzyılın en saygın moda tasarımcılarından biri ve spor ayakkabı gibi çorapları için, türü alıp kafasına çeviriyor. İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunun bir parçası olarak sağlanan Drkshdw Dalış Çorbası, kayma tasarım, yuvarlak ayak parmağı ve kalın beyaz kauçuk tabanı içeren çağdaş bir aerodinamik stil ekranlar. Bu listedeki diğer beş vuruş işlevinin aksine, bu sayı önemsiz ama benzersiz bir estetik için esnek bir dalış malzemesi kullanıyor.

Şu anda piyasadaki spor ayakkabılar gibi ilk beş moda çorabını listelememize ne inanıyorsunuz? Trendin hayranı mısınız? Birkaç hak eden eklemenin olması gerektiğine inanıyor musunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde ve ‘Baba Ayakkabı’ trendinin hayranıysanız, bu yıl yayınlanan ilk beş moda baba ayakkabısını incelediğinizden emin olun!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *