Palace, Harrods ile öngörülemeyen bağlantısının haberlerini takiben 2021

için farklı bir çeşitli imza malları sergiliyor, Saray geri döndü ve 2021 tekliflerinin geri kalanını ortaya çıkarmaya hazır. Palace Holiday 2021, hepsi kolej ve klasik tarz logolara ek olarak canlı ve renkli desenlerle dekore edilmiş büyük bir kış siluet spektrumu sergiliyor.

Teklifler boyunca, çeşitli ceket ve paltolar, ragbi gömlekleri, hoodies, büyük tişörtler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli parçalar görüyoruz. Seçilmiş parçalar için Palace, becerileri için ünlü grafiti sanatçısı Zomby’ye dokundu. Sonuç, sanatçının benzersiz çalışmalarına spor yapan örgü, Jersey ve kot parçaları. Buna ek olarak, Palace ve Zomby, büyük bir arka tasarıma sahip bir Avirex deri ceketine hizmet verdiler.

Saray aracıyla görüntü
Çeşitlilikteki diğer öne çıkanlar arasında kontrastlı beyaz kürk döşeme kaputu ve gri üç-ferg geri izi ve dirsek detayları ile tamamlanmış mavi bir puffer ceketi yer alıyor. Buna ek olarak, beyaz Sherpa tarzı panelli mavi bir kot ceket dikkat çekiyor.

Saray aracıyla görüntü
Tam Palace Holiday 2021 koleksiyonu, hem mağaza içi hem de 10 Aralık’ta internette yayınlanmıştır. Diğer yandan, eski çalışma mağazamız Stussy, New Era ile birlikte çalışıyor.

Saray aracıyla görüntü

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *